Variabel norsk Bundesliga-innsats
______________________________
Eintracht Frankfurt tapte 2-1 for fjorårsmesteren - full kamp for Flo

Av Odd Magne Hansen
(13. desember 1998)

For første gang på gudene vet hvor lang tid, absolverte Håward Flo full tid på banen. Werder Bremen greidde 2-2 hjemme mot Stuttgart, etter å ha blitt lekt katt og mus med i 1. omgang. Men så fikk Stuttgart kollektiv black-out i en ti-minuttersperiode i 2. omgang. Dermed scoret Bremen to, og ledet 2-1. Men Stuttgarts i den siste tid mye mobbede tidligere landslagsspilleren Fredi Bobic, skjøt utligningsmålet i det 69. minutt, og med det ebbet kampen de siste 20 minuttene ut.

Bremens nye jernkanzler-trener Felix Magath, ser ut til å satse på Flo. Det er langt fra noen selvfølge, gutten har vel nærmest rekord i dårlige tall på sportsavisenes spillerbørser. Men de må man av og til ta med en stor spiseskje salt. Flo har så avgjort sine sterke sider - bygg du Felix på dem!

Hertha feide Hamburg av banen
Rekdal var reist nord til Hamburg, og var med på å feie Kevin Keegans gamle klubb regelrett av banen. Full kamp for midtforsvarer Rekdal.

Fjørtofts interimstrener Bernhard Lippert manglet et par sekunder på å greie uavgjort borte mot fjorårets tyske seriemester. Det hadde i så fall vært et tyveri i Ole Høyland-klassen. Kaiserslautern var overlegne i 1. omgang, og sløste sjanser som småbarn spiller melk. Eintracht er altfor dårlige på midtbanen, hvor denne gang Tore P. gikk full kamp. Men noen Matthäus er han ikke blitt ennå, og desverre heller ingen av de andre Frankfurterne. Fjørtoft fikk gjort lite, og spilte bare 1. omgang.


Hverken Gill eller Grodaas var i innsats. Men, vi gleder oss til fortsettelsen - for Tore, Thomas, Frode, Håward, Kjetil og Jan Aage!

Og lagene er: Eintracht Frankfurt, Duisburg, Schalke 04, Werder Bremen og Hertha Berlin.

Mer om Fjørtoft i Tyskland:

Forhåndsomtale      Tysk presse       Debutkampen       Hjemmedebuten       Treneren sparket

Runde 18       Home       Til toppen       Matthäus       Bundesliga-siden