15. april 1999

Fjørtoft knalla kula to ganger i aluminiumen

På rundens lag i "Kicker"

Fjørtoft var igjen på banen fra start, mot Wolfsburg tirsdag kveld, og ble der til dommeren tok sitt siste blås for kvelden. I første omgang gikk først en heading i aluminiumsverket, og noen minutter etterpå et flatt skudd. Men begge gangene rekorsjerte kula tilbake igjen. Det verste var at Tore Pedersen og Fjørtoft sammen tapte kampen etter et selvmål av Schur i det 5. minutt.

(Odd Magne Hansen, 15. april 1999)

Mens Tore Pedersen etter 90 minutters innsats ble vurdert med en gjennomsnittlig prestasjon, kom likegodt Fjørtoften på rundens lag - for første gang i Bundesliga. Bladet vurderer altså Fjørtofts prestasjon foran innsatsen til angrepsstjerner som Michael Preetz, Konrad Winkler, Ulf Kirsten, Olaf Marshall, Toni Polster og Tony Yeboah, som alle spilte i 26. Bundesligaomgang.

Frankfurt var ikke til å kjenne igjen fra de siste kampene, og spilte innsatsfylt og med fin formasjon. Vant sjansestatistikken 9-3, og cornerstatistikken 10-4, men tapte altså kampen 0-1. Tore Pedersen hentet seg dessuten et nytt gult kort.

Frode Grodås til spanskt elitelag
Frode Grodås er for resten av sesongen utlånt til det spanske elite-serielaget Racing Santander. Klubben har også fått opsjon på kjøp for kommende sesong. Tabellposisjonen er en 15. plass, men med 11 poengs avstand til nedrykkingsplass.


 Les Toni Schumachers syn på kampen Tyskland - Finland 
Les også:

Om Fjørtoft

Jan Åge Fjørtoft

Tysk presse

Debuten

Hjemmedebuten

Treneren sparket

17. runde

Norske i Bundesliga

Matchvinner

Matthäus mot Fjørtoft!

Om Matthäus:

Landslagscomeback

Nederland - Tyskland

Bayern - Brøndby

Feb.99: Med landslaget i USA

 Drømmegoal ! 

Matthäus som landslagstrener?

Bundesliga-siden

All tekst: ©Brage Forlag