3. des. 2000:
Trener Lorant i 1860 München måtte tåle "Lorant-ut"-rop under kampen mot Køln i går

Sitater fra pressekonferansen etter kampen:

President Karl-Heinz Wildmoser ytret seg slik:
"Jeg hørte ikke noen "Lorant ut"-rop. Lorant har heller ikke tilbudt å trekke seg. Vi har sogar for kort tid siden drøftet kontraktsforlengelse med ham. Jeg tror heller ikke han gir opp. Vi gjennomlever riktignok i øyeblikket bitre uker, men dette må vi nå gå gjennom sammen."

Og Lorant selv sa:
"Jeg er naturligvis skuffet, men dette året opplever vi rett og slett en annen situasjon enn i fjor. Vi kommer snart til å begynne å kjempe igjen."

Avisen Sonntag Aktuell mente at "Lorant virket rådløs på pressekonferansen, der han hypernervøs forsøkte å analysere de 90 minuttene. Muligens har tilstedeværelsen av Otto Rehhagel, som var blant de 30 000 tilskuerne, gjort "Løwen"-treneren ettertenksom." Etter hva ryktene sier, skal Rehhagel hvis 1860 blir slått ut av Parma i UEFA-cupen om tre dager, være en aktuell kandidat som ny trener.

Riseth spilte full kamp Forøvrig er å melde at Vidar Riseth spilte hele kampen, og spilte bra. Han var eneste nordmann i aksjon i helgens Bundesliga-runde.

Problemer også for trener Rangnick i Stuttgart
Trener Ralf Rangnick i Stuttgart henger også i en meget tynn trå, etter tapet i helgen, p.g.a. tabellsituasjonen, og et spill og spillestil som publikum og tildels presse misliker. Stuttgart har også UEFA-cupkamp midt i uka. Noen rapporter i Stuttgartavisene hevder at det er dårlig samhold blant lagets spillere.

Av ODD MAGNE HANSEN


Aktuelt om MyggenMen for 12 måneder siden var det andre baller!

 Spillere med flest landskamper i verden 


Tippekonkuranse:

Erik Mykland har aldri vært en "Torjäger", som de sier her. I de første 14 av ialt 34 Bundesliga-rundene har han imidlertid vært mer skuddlysten enn før. Nå har du sjansen til å vinne vår minigjettekonkurranse: I hvilken kamprunde scorer Mykland sitt første mål?

Skriv inn ditt tips i Gjesteboken!

Omfattende statistikkdel

Les også om våre "tyske" gutter - fra før:

Rekdal og Hertha vinner

Rekdal og Hertha 1-1 mot Bayern München

Rekdal og Hertha vant igjen, 2-0 mot Rostock

Rekdal i Champions League

Om Fjørtoft:

Fjørtoft til Frankfurt

Tysk presse

Debuten

Hjemmedebuten

Matchvinner

Om Lothar Matthäus:

Meritter 1979-1999

Årets spiller 1999

Landslagskaptein igjen

Landslagstrener om to år?


Og fra i fjor:

Updates             
Til toppen
  Tyskland-siden


 Bundesliga-siden 

All tekst: ©Brage Forlag