30. nov. 2000:
Utvist Myggen takla bakfra

Nervene står i høyspenn hos 1860 om dagen. Også hos Erik Mykland, som vilt taklet Bochums Bastyrk bakfra i cupen og fikk rødt. Dommerkontrolløren Manfred Amarell kommenterte Myklands aksjon slik: "En ren dumhet, og totalt uprofesjonell oppførsel. Den som gjør slikt, skader ikke bare seg selv, men også sin klubb."

Vi tar med at Myggen selv rett etter taklingen og mottagelsen av det røde kortet, smilte og lo oppgitt, og så litt uforstående på dommeren. Så temperamentet tydeligvis raskt under kontroll igjen.

Mykland er derfor utestengt i helgens seriekamp i Køln, og må regne med en lengre sperre.

Det er en komite som i hvert enkelt tilfelle fastsetter hvor mange kamper en spiller skal sperres for, og Myklands utvisningstakling står på dagsorden på neste møte.

1860 holdt pressekonferanse igår (30. nov.), etter 0-5-kampen i cupen mot Bochum. Derfra meldes det at president Karl-Heinz Wildmoser og trener Werner Lorant har bestemt seg for å holde sammen. Så en debatt innad i klubben om treneroppsigelse står neppe på dagsordenen. Begge betoner gjentatt at "Vi har tidligere overstått betydelig vanskeligere faser."

Av ODD MAGNE HANSEN

1860 München får neppe omkamp mot Parma

Men for 12 måneder siden var det andre baller!

 Spillere med flest landskamper i verden 

Tippekonkuranse:

Erik Mykland har aldri vært en "Torjäger", som de sier her. I de første 14 av ialt 34 Bundesliga-rundene har han imidlertid vært mer skuddlysten enn før. Nå har du sjansen til å vinne vår minigjettekonkurranse: I hvilken kamprunde scorer Mykland sitt første mål?

Skriv inn ditt tips i Gjesteboken!

Les også om våre "tyske" gutter - fra før:

Rekdal og Hertha vinner

Rekdal og Hertha 1-1 mot Bayern München

Rekdal og Hertha vant igjen, 2-0 mot Rostock

Rekdal i Champions League

Om Fjørtoft:

Fjørtoft til Frankfurt

Tysk presse

Debuten

Hjemmedebuten

Matchvinner

Om Lothar Matthäus:

Meritter 1979-1999

Årets spiller 1999

Landslagskaptein igjen

Landslagstrener om to år?


Og fra i fjor:

Updates


Tyskland-siden


 Bundesliga-siden 

Omfattende statistikkdel

Til toppen

All tekst: ©Brage Forlag