(6.12.99)

Golfturnering med spesielle premier ____________________________________________________________________

Det er blitt bråk om en golfturnering i Brisbane i Australia. 120 deltagere er til nå påmeldt, men regjæringa har truet med å stanse turneringen.

Grunnen: 1. premien i kvinneklassen er større bryster, og den mannen som slår lengst, får lenger penis.

Premiene utføres av kirurger ved et skjønnhetsinstitutt. Noe også for norske kvinner og menn, som føler trang til å leke med baller og kølle? Det fremgår ikke av meldingen i Bild om anmeldelsesfristen er utløpt eller ikke...

I verste fall, kan man jo legge seg i hardtrening for neste års turnering...

(10.08.04)

1,4 timer orgasme ______________________________________________

Sensasjonsavisen Bild melder at gjennomsnitts-kvinnen opplever tilsammen 1,4 timer orgasme i løpet av livet. Menn, derimot, hele 9,3 timer.

Dette mener redaksjonen er dypt urettferdig. Forslag til hvordan de vil løse problemet, har avisredaksjonen imidlertid ikke. Mon tiltak som i golfturneringen i Brisbane kan hjelpe til med å utligne forskjellen?

Man kan jo trene beinhardt og satse på neste turnering...

Golfer(!!!) dopa!! _______________________________________________________________
(2. august 2007)

Selv golfere har begynt å dope. Men hva man skal med sterke muskler eller utholdenhet i den sportsarten? Ja, si det...

Vel - det viser seg at det kan være andre grunner til å dope... For betegnende nok ble denne italienske golfspilleren (navnet hemmeligholdt) under en turnering testet av det italienske golfforbundet den 29. juni i år, positivt testet på Finasterid.

Det er et medikament som stimulerer hårvekst, og også brukes ved prostatalidelser, melder Stuttgarter Nachrichten i dag.

_______________________________________________________________

Fyllekjøring og råkjøring fra tysk folkefest _______________________________________________________________
(30. september 1996)

Det er ikke bare i München tyskerne bælmer øl om dagen. Landets nest største øl- og folkefest pågår for tiden i Bad Cannstatt, en bydel i utkanten av Stuttgart.

Festivalen går av stabelen for 153. gang, og også i år fører den til kjøring i ølruset tilstand. Politiets rekord til nå, er to i promille bak rattet. Kanskje i og for seg ikke så mye over den liberale promillegrensen på 0,8.

Enda mer liberale er tyskerne ved råkjøring. Eller hva med mannen som på vei hjem fra festen hadde 107 km/t i 50-sonen? Én måneds inndragning av førerkortet, og 1 500 kroner i bot...

Tør vi tippe at Lahnstein & co. ikke er for en EU-tilpasning av trafikkreglene?


Vi skylder å gjøre oppmerksom på at tyskerne har innskjerpet promillereglene siden de glade septemberdager i 1996. Nå truer trafikkmyndighetene på skilt langs veiene med at førerkortet er i fare allerede fra 0.3 promille...

    Goethes hjemmeside       Odd Magne Hansens hjemmeside       home        Tyskland-siden          Golf-sida   

All tekst: ©Brage Forlag

Visste De forresten at det finnes rundt 800 millioner oliventrær i verden? Litt kjapt regnet skulle det tilsi et tre for hvert åttende menneske på jorda. Til gjengjeld bærer hvert tre mange frukt, i mange år... Inntil 1 000 år gamle kan trærne bli. En god del av oliventrærne er lokalisert i EU-land, blant annet i Frankrike; italienske Toscana er også et godt olivenoljedistrikt. Trærne trenger god pleie og beskjæring. Dyktige beskjærere kan tjene 50 Euro om dagen - en brukbar inntekt i Toscana.