22. oktober -00:

Frode Grodås med comeback i Bundesliga - hadde fremragende redninger - og tapte på slutten
(Av Odd Magne Hansen)

Oliver Reck var syk - og dermed rutsja Frode Grodås inn til sin 3. Bundesliga-kamp. En viss usikkerhet gjorde seg nok gjeldende, Frode har ikke spilt Bundesliga-kamp på to år og to måneder! Men vartet opp med flere gode redninger, og parader på skudd fra kort hold, som kanskje hadde fortjent en bedre skjebne - sett med motstanderøyne. Schalke, som ledet tabellen før denne runden, mistet taket på det hele utover i 2. omgang. Men Frode Grodås kan ikke lastes for noen av målene - forsvaret til Schalke var utspilt alle tre gangene.

Myggen med kanonskudd!
1860 München tapte som ventet mot Bayern München - men - sann mine blå - Myggen hadde en kanon 5 mm utenfor tidlig i kampen, fra nærmere 30 meters hold!

Myggen jublet som en unge etter skuddet, selv om hans første Bundesligamål foreløpig lar vente på seg. Slike skudd har mildt sagt ikke vært dagligkost fra Myggen, men vi har i hele høst observert at han skyter mer enn før - dog har vi ennå ikke sett at han har truffet mål i de første 9 kampene.

Men for 12 måneder siden var det andre baller!

 Spillere med flest landskamper i verden 

Tippekonkuranse:

Erik Mykland har aldri vært en "Torjäger", som de sier her. I de første 9 av ialt 34 Bundesliga-rundene har han imidlertid vært mer skuddlysten enn før. Nå har du sjansen til å vinne vår minigjettekonkurranse: I hvilken kamprunde scorer Mykland sitt første mål?

Skriv inn ditt tips i Gjesteboken!

Omfattende statistikkdel

Les også om våre "tyske" gutter - fra før:

Rekdal og Hertha vinner

Rekdal og Hertha 1-1 mot Bayern München

Rekdal og Hertha vant igjen, 2-0 mot Rostock

Rekdal i Champions League

Om Fjørtoft:

Fjørtoft til Frankfurt

Tysk presse

Debuten

Hjemmedebuten

Matchvinner

Om Lothar Matthäus:

Meritter 1979-1999

Årets spiller 1999

Landslagskaptein igjen

Landslagstrener om to år?


Og fra i fjor:

Updates         

Tyskland-siden


Bundesliga-siden

All tekst: ©Brage Forlag