Roxette i Stuttgart 2. juli 2015


Mens Marie Fredrikson ikke lenger kan gå uten å bli støttet, og sitter stødt på en mellomting av en stol og en barkrakk under hele konserten, viser Per Gessle ustoppelig at han kan skritte raskt og stødig, og dermed bevege kropp og gitar frem og tilbake på scenen, til siden, og av og til i hopp og piruetter. Slett ikke dårlig til å være en 56-åring. Dette mens gitaristen foretar en del
sprinter tvers over scenen med det lange håret viftende bak seg når det musikalske tillater det.

Mens Per Gessle ikke kan stå rolig et sekund, så må Marie Fredriksson sitte rolig hele tiden. Og hun som var så bevegelig og strålte livsglede! Livet har gitt henne enorm suksess, men ikke varig, god helse.

Men synge kan hun fortsatt – og som hun kan! Og hvilket band! Fra åpningen Sleeping In My Car til den aldeles forrykende og lange versjonen av She’s Got The Look, var det en eneste lang rock/pop-halleluja til øredøvende jubel mellom nummerne, med innlagt ljomende og veltonende allsang med dirigent Gessle i strålende form., og med megahits på løpende bånd. Per spøker med bassistens manglende hårprakt på toppen av hodet, noe han har utlignet ved å la det gjenblivende håret gro, og skjegget likeså. Selv er Per i full besittelse av allesine ungdomshår, selv om denne skribenten ei vil betegne Gessles hår som prakt, der de stive henger ned fra midtskillen.

Altså, kort fortalt: Konserten var en gedigen opplevelse for alle likere av raskt svingende, utrolig velklingende gladrock, og med to-tre innlagte ballader. Publikum var helt med fra før første tone, og det selv om det var bortimot badstuetemperaturer, iallfall nær scenen, i denne herlige, men alt for varme sommerkvelden.


Videoer:

Sleeping In My Car (15 MB)

Run To You (13 MB)

She's Got Nothing On (But The Radio) (14 MB)

En avslutning (6 MB)

Piano og sang (17 MB)


It Must Have Been Love (15 MB)

Hele bandet (11 MB)

The Look (del 1) (15 MB)

The Look (del 2) (12 MB)

The Look (del 3) (14 MB)

The Look (Del av del 3) (i større oppløsning, 11 MB)På konserten, som varte i
ca. to timer, og bestod av
17 låter, fremførtes bl. a.:


Sleeping In My Car
The Big L.
Run To You
Spending My Time
Crash! Boom! Bang!
She’s Got Nothing On (But The Radio)
How Do You Do!
It Must Have been Love
Dangerous
Joyride
Listen To Your Heart
The Look

Roxette - bilder 2, juli 2015, Stuttgart, 5500 tilskuere (omtrent utsolgt)Per Gessle said: A very swedish band:

Her fant konserten sted:

Rock- og pop-siden
Her er Roxettes eget opptak fra Stuttgart: